Tönkretette anyagilag a koronavírus Mc Hawert - Videó

elmaradt nyaralás koronavírus MC Hawer anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mc Hawert nagyon megviselte anyagilag a koronavírus okozta helyzet. Barátnőjével még a tervezett nyaralásukat is le kellett mondaniuk. 

Mc Hawer és szerelme, Fanni csütörtök reggel a TV2 Mokka című reggeli műsorában meséltek arról, hogy mennyire megviselte őket anyagilag a koronavírus okozta helyzet. A járvány miatt még a nyaralásukról is le kellett mondaniuk, helyette pusztán egy napot tudtak lent tölteni a Balaton partján.

Annyira megviselte a zenészt az elmúlt időszak, hogy a túlélés érdekében még a luxus autóját is le kellett cserélni egy jóval olcsóbb kategóriájú autóra.

Bár már úgy érzi, kezd javulni a helyzet, de még mindig jóval kevesebb rendezvényre hívják fellépni, mint korábban.

"Most már valamiféle megmozdulások vannak, nagyon kevesen mernek egyébként 500 fő alatti bulikat tartani, de szerencsére minket azért meghívnak lagziba sztárvendégnek, születésnapokra, illetve kisebb települések tartanak rendezvényeket" - így sikerül valahogy túlélnie az énekesnek a jelenlegi időszakot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.