Van egy hazai médiasztár, akit mintaférjnek és mintaapának gondol a közönség, ám egyáltalán nem az. 

Fiatalkorában minden ujjára jutott egy csinos nő, hiszen sikeres volt és népszerű, ami nyilván még vonzóbbá tette az egyébként is sármos sztárt. Egy napon azonban megismerkedett mostani feleségével, és úgy tűnt, teljesen új irányt vett az élete. 

Óriási szerelembe estek, a híresség pedig kiegyensúlyozott párkapcsolatban élt szerelmével, akit annak rendje és módja szerint nem sokkal később feleségül is vett. Ezt követően kiköltöztek a belváros zajából, majd a gyermekek is sorra megszülettek. 

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Közösségi oldalát nézve úgy tűnhet, a sztár családja makulátlan és 100%-ig boldog - ám ha ez így is van, akkor kizárólag azért, mert nem tudják az igazat. A férfi ugyanis vásárolt magának egy lakást csak azért, hogy legyen hol fogadni a szeretőit, amikor épp nem a feleségel kívánja tölteni az éjszakát. A nő természetesen mit sem sejt az egészből, úgy tudja, azért volt szükség arra a lakásra, mert a sokszor éjszakába hajló munkaidő után a férj ott hamar álomra hajthatja a fejét. 

Ám a feleség sem makulátlan...

Róla ugyanis az a hír járja, hogy szándékosan esett teherbe az első gyermekkel. Állítólag a szerelmük nem alakult annyira fényesen, az asszony azonban nagyon imádta azt az életstílust, ami a hírnévvel együtt járt, így "véletlenül" teherbe esett, hogy maga mellé láncolja a férfit - írta meg a hot! Magazin.