Kéjlakot vásárolt a hazai médiasztár, itt fogadja a szeretőit az éj leple alatt

Forrás: Shutterstock -
házasság hűtlenség Kéjlak megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy hazai médiasztár, akit mintaférjnek és mintaapának gondol a közönség, ám egyáltalán nem az. 

Fiatalkorában minden ujjára jutott egy csinos nő, hiszen sikeres volt és népszerű, ami nyilván még vonzóbbá tette az egyébként is sármos sztárt. Egy napon azonban megismerkedett mostani feleségével, és úgy tűnt, teljesen új irányt vett az élete.

Óriási szerelembe estek, a híresség pedig kiegyensúlyozott párkapcsolatban élt szerelmével, akit annak rendje és módja szerint nem sokkal később feleségül is vett. Ezt követően kiköltöztek a belváros zajából, majd a gyermekek is sorra megszülettek.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Közösségi oldalát nézve úgy tűnhet, a sztár családja makulátlan és 100%-ig boldog - ám ha ez így is van, akkor kizárólag azért, mert nem tudják az igazat. A férfi ugyanis vásárolt magának egy lakást csak azért, hogy legyen hol fogadni a szeretőit, amikor épp

nem a feleségel kívánja tölteni az éjszakát.

A nő természetesen mit sem sejt az egészből, úgy tudja, azért volt szükség arra a lakásra, mert a sokszor éjszakába hajló munkaidő után a férj ott hamar álomra hajthatja a fejét.

Ám a feleség sem makulátlan...

Róla ugyanis az a hír járja, hogy szándékosan esett teherbe az első gyermekkel. Állítólag a szerelmük nem alakult annyira fényesen, az asszony azonban nagyon imádta azt az életstílust, ami a hírnévvel együtt járt, így "véletlenül" teherbe esett, hogy maga mellé láncolja a férfit - írta meg a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.