Szabó Ádám őszinte vallomása - "Beismerem, sokat hibáztam."

Szabó Ádám Sztárban sztár vallomás szakítás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám több, mint 2 év után döntött úgy, hogy elengedik egymás kezét. Szabó Ádám most őszintén vallott az énekesnővel való kapcsolatáról és arról, hogyan érzi magát a szakítás után. 

Tóth Andi és Szabó Ádám szakításuk ellenére sok időt lesznek kénytelen a közeljövőben együtt tölteni egymással, mivel mindketten helyet kaptak a Sztárban sztár legújabb, hetedik évadában.

A Ripostnak nyilatkozott Ádám azzal kapcsolatban, miként tekint vissza az együtt töltött időszakra.

„Nagyon sok emberséget tanultam a kapcsolatunkból. Erre a két és fél évre nem tudok úgy visszatekinteni, hogy megbántam volna. Nagyon szerettem Andit és szerettem vele együtt lenni. Viszont sajnos ez így véget ért, bizonyos okok miatt különváltak az útjaink. Mégis sokkal több lettem általa" - kezdte Ádám.

Forrás: Instagram/Szabó Ádám

Azt is bevallotta a zenész, hogy van néhány dolog, amit ő is elszúrt a kapcsolatban, de már csak előre néz és magára szeretne koncentrálni.

"Beismerem, sokat hibáztam.

Nagyon fontos tapasztalatokat szereztem, már pontosan tudom, milyen baklövéseket nem követhetek el egy kapcsolatban, ha azt akarom, hogy örökké tartson... Érettebb férfi lettem... Tény, hogy sokszor viselkedtem zöldfülűként, és ezt nem szégyellem beismerni, egyáltalán nem ciki" - mesélte őszintén a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.