Zsebibaba, a 15 éves influencer és VV Soma egy élő videóban beszélgettek, Osváth Zsolt, akit a Való Világban ismerhettünk meg, VV Zsoltiként pedig a YouTube-on indított vlogjában elmondta, mi a véleménye a kettejük között lezajlott beszélgetésről...

Soma felkérte Zsebibabát, hogy készítsenek egy "interjút", és a VV8 győztese rögtön leszögezte, hogy nem szeretné oltogatni, bántani a 15 éves lányt, ugyanis ez nem az ő reszortja, majd elkezdődött a beszélgetés.

Figyelj, azt írják a követőim, hogy blokkolnának téged. Az mit jelent?  

-tette fel a kérdést Soma, Zsebibaba pedig rögtön válaszolt rá, hogy a blokkolás a tiltás.

Valaki azt írja, hogy durrogtatna, mint az ágyúgolyó. Az mit jelent?

-folytatta Soma a kínos beszélgetést.

Forrás: Facebook/VV Soma

Osváth Zsolti elmondta, hogy szerinte elképesztően ciki és ízléstelen, hogy Soma felolvasta ezeket a kérdéseket a lánynak, ugyanis az ő dolga az lett volna, hogy ignorálja a piszkos fantáziájú kérdéseket, és nem kellett volna kínos helyzetbe hozni Zsebibabát.

A vlogger kifejtette azt is, hogy ezek a kérdések szexuális zaklatásnak minősülnek, ráadásul Soma 2-3000 ember előtt tette mindezt a Twitchen.

"Nem azzal van a baj, ha valaki egy büdös nagy tirpák, mert abból rengeteg van, az a nagy baj, hogy valaki ezt hirdeti...Ebből nézettséget generálni, és egy 15 éves lányt élő adásban megalázni, nekem ez már a lélektani határomon túl van"

-mondta Zsolti.

Forrás: Rtl2/Való Világ

A teljes videót IDE kattintva nézheted meg.