Jolly hamarosan meghódítja Japánt: világsztár lesz belőle

Forrás: Jolly / Instagram -
mulatós Japán Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly közösségi oldalán jelentette be az óriási hírt, miszerint Japán egyik legnagyobb menedzsmentcége és kiadója szerződést kötött vele.

Amint a járványhelyzet lehetővé teszi, ázsiai turnéra indulhat a népszerű mulatós, a rádiók pedig játsszák majd néhány dalát, természetesen magyar nyelven.

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a karrierem. Szerződést kötött velem Japán egyik legnagyobb zenei menedzsmentje. Rengeteg tervünk van, ezek között több koncert is szerepel Ázsiában. Ami a jövőt illeti, imádkozom, hogy a koronavírus terjedését meg tudja állítani az emberiség, hogy újra helyre álljon minden" – kezdte mesélni bizakodva a Ripostnak.

„Augusztus 26-tól 45 országban, kiemelt rotációban játsszák a rádiók a dalomat, természetesen magyar nyelven. Ezt nagyon fontosnak tartom és hiszek abban, hogy magyarul is lehetséges nemzetközi sikereket elérni. Többek között ez az egyik célom"

Jolly a vírushelyzet előtt valószínűleg az olimpián debütált volna:

„A Ciki Ciki Bam Bam / Bulikirály nagy siker lett, eredetileg már a 2020-as tokiói olimpián táncoltak volna rá, de a koronavírus miatt sajnos ez elmaradt" - fejezte be az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.