A legédesebb "akkor és most" fotót posztolták Nánásiék - Fotó

nánásiék Mici nosztalgia Sári Pityu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál fotósorozata mindig szívet melengető látványt nyújt a közösségi oldalakon. Legutóbbi bejegyzésükben egy kedves, nosztalgikus pillanatot mutattak meg rajongóiknak. 

A Nánási család köztudottan imádja az állatokat. Már a gyermekek születése előtt is családtag volt egy kutyus, Pityu, a magyar vizsla, akitől lassan már két éve el kellett búcsúznia Nóriéknak.

Nemsokáig maradt kutya nélkül a család, egy évvel ezelőtt örökbefogadták Sárit, aki hamar alkalmazkodott a Nánási család pörgös hétköznapjaiba és szerencsére a közösségi oldalon is sűrűn megmutatják a gazdái.

Nóri és Pali a családi Instagram oldalra most egy igazán megható "akkor és most" nosztalgikus fotót tettek fel. Az első fotón a kis Mici játszik Pityuval, a család elhunyt kutyusával, a másik fotón a már 7 éves Mici ad egy óriás puszit Sárinak, a család négylábú kedvencének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.