Retro Rádió Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli bejelentést tett nemrég Bochkor Gábor: újrakezdi Lovász Lacival a Retro Rádiónál. 

Hatalmas bejelentést tett Bochkor Gábor: 1,5 év után visszatér. A híres műsorvezető Lovász Lacival lesz hallható a Retro Rádióban, és Gábor elárulta, nagyon reméli, hogy a koronavírus nem változtat a jelenlegi terveken. Nemrég ugyanis egy, a rádió épületében dolgozó munkatárs rosszullétre panaszkodott, majd kiderült, hogy koronavírusos.

VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Napok óta tesztelnek minket, nekem már itt van a kezemben a negatív teszteredményem, de pár munkatársnál még hátra van a vizsgálat" - mesélte Gábor a Borsnak, aki nagyon bízik abban, hogy nem kényszerülnek otthoni munkavégzésre, hiszen az mégsem lenne ugyanolyan, mint élőben.

"Bízunk benne, hogy minden úgy lesz, ahogy azt elterveztük, mert nem gondolom, hogy egy ilyen friss felállásnál a home-office szóba jöhet, én akkor inkább várnék a kezdéssel... De reméljük, nem kell, úgyhogy pénteken egy főpróba vár ránk, ahol szignálokkal együtt felveszünk és kielemzünk egy egész műsort, hétfőn pedig jövünk élesben" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.