Heti holdnaptár (augusztus 31. – szeptember 6.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Függetlenül attól, hogy négy nagy bolygónk (Szaturnusz, Plútó, Neptun, Uránusz) rendületlenül retrográd, szeptember első hete mindenkit lendületbe hoz. Az összegyűlt energiákat és ötleteket szabadon lehet engedni. Mindannyian azt fogjuk tapasztalni, hogy épp annyit kapunk, amennyire épp szükségünk van. Szerdán reggel Teliholdat ünneplünk, aztán fogyóban lesz a Hold, s a látszólagos nyugalom ellenére a gondolataink sokszor csaponganak, ennek ellenére is sikerülhet motiválni magunkat és másokat. A hétvégén remek ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni, nem pedig azokra legyinteni.

2020. augusztus 31., hétfő a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Óvatosan kell bánni a mai nap energiáival, akkor is, ha jók a lehetőségek. Elsősorban magunkkal, a feladatainkkal foglalkozzunk. Estére nehézkesé válhatnak a körülmények, fura döntéseket, hozhatunk. Ne vitázzunk.

2020. szeptember 1., kedd a ♓ban (Növő hold, Halak)

Holnap reggel Telihold, ám ennek hatásai már ma érzékelhetőek. Összességében mozgalmas, energikus és aktív nap, mégis adódhatnak leterhelő pillanatok. A kevesebb néha több elve alapján dolgozzunk és tervezzünk.

2020. szeptember 2., szerda a ♓ban (Telihold, Halak)

Olyan nap, amit általában nem szeretünk. Erőteljes, tele végletes helyzetekkel, kihívásokkal. Nem haladunk, nem fejlődünk, egyhelyben toporgunk. Bármi megtörténhet, akár drámai döntések is születhetnek.

2020. szeptember 3., csütörtök a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Ma a te problémád mindenki másénál fontosabb! A jövőbe kell tekinteni, felvázolva a következő hónapok főbb vonalait, tennivalóit. Ajánlott sokat jönni és menni, szorgalmasnak lenni, alkotni.

2020. szeptember 4., péntek a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Legyünk egész nap határozottak és magabiztosak, keressük a kérdéseinkre a válaszokat. Jelentős mennyiségű energia áll rendelkezésünkre, amit érdemes különféle területeken hasznosítani.

2020. szeptember 5., szombat a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Ezen a napon fontos, hogy figyeljünk a belső hangra! Ne problémázz semmin, ne értetlenkedj! Minden pont úgy jó, ahogy van. Lesznek akadályok, de aki kiáll önmagáért és a véleményéért, az nem szorul háttérbe.

2020. szeptember 6., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Feltétlenül mozduljunk ki a komfort zónánkból. Ha nem tesszük, sok dolog beakadhat, így pedig nem vagy csak alig halad előre. Ez jelzi, hogy érdemes elhagyni a régit és új dolgokat felfedezni. Ismerjük fel, mi és ki szolgál bennünket és céljainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.