Le sem tagadhatná, mennyire szerelmes Meghan Markle

Forrás: AFP/Simon Dawson -
Meghan Markle szerelem feminizmus női egyenjogúság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyi együtt töltött év után is rajongva szereti szerelmét, Meghan Markle. Egy interjúban mesélt arról, hogy milyen csodálatos embernek tartja Harry herceget. 

A királyi család egykori tagja, Meghan Markle Gloria Steinem feministának adott interjújában mesélt arról, miért tartja fontosnak a nők társadalomban betöltött szerepének szilárdítását, valamint szó esett a közelgő amerikai elnökválasztásról és a szavazás fontosságáról is.

Szóba került Harry herceg is, aki Meghan szerint teljes mértékben támogatja a női egyenjogúságot, amiért külön hálás neki, hiszen ezzel nagyszerű példát mutat közös fiúknak, Archibaldnak is - írta meg a Daily Mail.

Az, hogy Harry vállszélességgel kiáll a nők mellett még egy ok arra, hogy Meghan felnézzen rá és megerősítse abban, hogy nagyszerű társat választott maga mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.