Mi az igazság? Curtis és Krisztike ellentmondásosan nyilatkoznak

Forrás: Széki Kriszti /Instagram -
Krisztike válás Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan bejelentést tett Curtis és kedvese, Krisztike: a pár úgy döntött nem folytatja tovább együtt. A nő állítása szerint már hónapok óta nincsenek együtt, csakhogy néhány napja Curtis még úgy nyilatkozott, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük.

Nem sokkal egyéves házassági évfordulójuk után jelentette be Curtis és Krisztike, hogy elválnak. Hiába tűnt úgy, hogy nagy a boldogság a családban, a pár szerint régóta problémák vannak köztük, amiket megpróbáltak megoldani, de sajnos nem sikerült.

Curtis Forrás: Széki Kriszti /Instagram

Krisztike az Instagram oldalán azt mondta, már hónapok óta nincsenek együtt. Ez pedig azért meglepő, mert néhány napja Curtis a Borsnak adott egy interjút, ami jövő héten jelenne meg a Sztárban sztár kapcsán, ebben pedig még szerelmesen beszél párjáról.

„Nagyon odafigyelünk, hogy ne csak anya- és apaszerepben legyünk Doncsi érkezése óta, hanem mint nő és férfi is megmaradjunk. Sokat randizunk Krisztikével, amiben az egyik óriási segítségünk az anyósom, aki szerencsére nagyon közel lakik hozzánk, és bármikor számíthatunk rá" – árulta el a rapper akkor.

Ráadásul az interjú közben a telefonja is megcsörrent, épp Krisztike hívta, Curtis pedig mosolyogva vette fel.

Arról is beszélt, hogyan élték meg együtt a karantén időszakát.
„Próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni, és az ürömben mindig akad öröm. Óriási dolog, hogy nem maradtam le a fiam első szaváról, az első lépéseiről, hogy a feleségem mellett tudtam lenni az első időkben is, amire álmainkban nem számítottunk, hiszen turné indult volna" – folytatta a sztár.

Mindezek után tehát rejtély, hogy mi történhetett valójában, és miért mondta azt Krisztike, hogy már hónapok óta nincsenek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.