Visszatér a képernyőkre Friderikusz Sándor?

Forrás: MTI/Földi Imre -
Story of my life Friderikusz Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy Friderikusz Sándor hamarosan visszatér a képernyőkre.

Friderikusz Sándor és rajongói nagyon csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy elmarad a híresség augusztus 1-re tervezett könyvátadója. Friderikusz a magán könyvgyűjteményét adományozza a nyíregyházi Móricz Zsigmond könyvtárnak, az átadó ünnepségen pedig személyesen is részt vett volna.

Most azonban az a hír járja, hogy hamarosan ismét találkozhatnak a rajongók Fridivel, ráadásul újból a tévéképernyőkőn keresztül.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Úgy tudom, már az év elején is szó volt arról, hogy itt tér vissza Fridi, az egyeztetések után pedig sikerült is megállapodniuk. Már tart a forgatás, folyamatosan dolgoznak, de hogy mikor kerül adásba, azt még nem tudni" - mesélte Sándor egyik ismerőse a Blikknek.

Azt is elárulta, hogy Fridi pontosan azt csinálhatja majd, amihez a legjobban ért: megnyithatja az embereket.

"Sztárok, jobban mondva sztárpárok lesznek a vendégei, őket kérdezi majd múltról és jövőről. Biztosan jó lesz a műsor, Fridi nagyon ért ahhoz, hogy megnyissa az embereket, neki sokszor még olyan titkokat is elárulnak az interjúalanyai, amiket másnak sosem" - folytatta az ismerős.

A Blikk megkereste a híres műsorvezetőt, aki azonban a RTL Klubhoz irányította a lapot. A csatorna pedig kitérő válasszal reagált, így nem is erősítették meg, de nem is cáfolták a közös munka hírét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.