Schobert Norbi szívhezszóló szavai: "Az egész életem a magányról szólt"

Rubint Réka házasság család szerelem házassági évforduló Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, Rubint Réka megható videóval köszöntötte Schobert Norbit 18. házassági évfordulójukon. Norbi pedig a Facebookra posztolt feleségének szívhezszóló szavakat. 

"20 éve megláttalak és elvetted a szívem. 19 éve összebújva alszunk. 18 éve a mai napon hozzám jöttél és azóta imádlak jó párszor feleségül venni. Az egész életem a magányról szólt és családdal ajándékoztál meg. Felálltál mellém a színpadra és együtt segíthettünk az embereknek. Ma Téged nézlek. Voltunk bajban. Mindenünk elveszett. Mellettem maradtál és felálltunk. A halál torkában voltam és utoljára a Te kezedet fogtam. Miattad jöttem vissza. Ha hozzám bújsz - szeretlek. Ha kiabálsz velem - szeretlek. Ha nem vagy itthon - üres minden. Sajnos a testemen kívül hordom a szívem. Ez így nagyon veszélyes. Te vagy az. Nagyon szeretlek. Az életen át és azon is túl. Boldog házassági évfordulót Kicsim! Norbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.