Benkő László: "Sok minden megváltozott bennem, talán kicsit más ember is lettem"

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Benkő László kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega együttes legendás billentyűse, Benkő László az elmúlt heteket kórházban töltötte, amely nagyon sok mindenre ráébresztette. Visszanyerte a régi formáját és erejét, sőt még színpadra is állt.

Pár héttel ezelőtt még a halálhírét keltették, most pedig fordult a kocka: rég nem érezte magát ilyen energikusnak.

„Jól vagyok. Sőt, tele vagyok energiával, és úgy érzem, már képes lennék végignyomni egy Omega-bulit. Délután egyébként együtt voltunk a fiúkkal, Meckyvel, Elefánttal és a többiekkel, és arról beszéltünk, hogy előbb-utóbb koncertezni kellene. Vár minket a közönség, és mi már nagyon ki vagyunk éhezve a rajongóink szeretetére. Alakul a dolog, de a járvány, ez az átkozott vírus bizonytalanná tesz mindent és mindenkit..." – kezdte mesélni a Blikknek.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

„Sok minden megváltozott bennem, talán kicsit más ember is lettem, jobban értékelek mindent, és megpróbálom élvezni minden egyes percét, másodpercét az életnek, mert nem tudom, nem tudhatjuk, melyik a legeslegutolsó pillanat. Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával, és van bennem félelem, de megpróbálok túlélni mindent és mindenkit..." - mondta Benkő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.