Féltve őrzött ereklyét adott Korda György Molnár Tamásnak

Korda György Sztárban sztár Molnár Tamás pecsétgyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tamás Korda Gyuri bácsit fogja alakítani a Sztárban sztár vasárnapi adásában. Ennek alkalmából otthonában látogatta meg Tomi az előadóművészt, aki egy meglepő dolgot adott kölcsön a Jetlag frontemberének. 

Molnár Tamás értékes ereklyét kapott Korda Györgytől: egy régi pecsétgyűrűjét adta oda az előadóművész azért, hogy minél jobban tudjon a fiatal tehetség teljesíteni a színpadon vasárnap a Sztárban sztár következő adásában.

"Mivel az akkori fellépőruháim már nincsenek meg, ezért azokat nem tudtam odaadni neki, de ez a gyűrű nagyon régóta megvan, igaz, inkább érzelmi értéke van számomra, éppen ezért kizárólag kölcsönbe, de megkapta. Tudom, hogy vigyázni fog rá"

- mesélte a Blikknek Korda Gyuri bácsi.

Tomi nagyon örült az ajándéknak és annak, hogy meghívást kapott a Korda villába.

"Meghívott a villájába, így illett vinnem valamit, de mit is tudna az ember adni egy olyan embernek, akinek mindene megvan: egy gyönyörű felesége, egy csodálatos otthona és egy legendás karrierje? Úgy gondoltam azonban, hogy egy kiló kenyér neki is jól jön, ezért azt vittem" - mondta nevetve Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.