Meztelen fotókkal árasztják el Szabó Ádámot a rajongói: "Félve nyitom meg a leveleket"

Szabó Ádám rajongó meglepetés Sztárban sztár meztelen pikáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár idei évadának nagy durranása eddig egyértelműen Szabó Ádám, aki az első két adást meg is nyerte. Tehetségére nem csak a zsűritagok, de a rajongók is felfigyeltek, és az utóbbi pár hétben intim fotókkal kedveskednek az énekesnek.

Sokan konkrét ajánlatokkal bombázzák Ádámot, és akadnak olyanok is, akik már az első üzenetükben mindent megmutatnak magukból.

„Amióta elkezdődött a Sztárban Sztár, hihetetlenül megugrott a követőim száma és hihetetlen mennyiségű üzenet érkezik. Ezek nagy része gratuláció és biztatás, illetve a zeneiségemnek szól, de

egyre több olyan üzenetet kapok, amiben felajánlkoznak nekem lányok és hát fiúk is"

– kezdte a Ripostnakaz énekes.

„Természetesen hízelgő és egyben motiváló is, ha az embert elárasztják az ilyen jellegű üzenetek, hiszen így érzi, hogy van értelme a befektetett munkának, már ami a kondíciómat illeti. De azért van az a pont, amikor kezdenek kicsit kellemetlenné válni a dolgok.

Az első adás után kezdtek beindulni a követőim és a második után szabadult el úgymond a pokol. Kicsit már félve nyitom meg a leveleket, mert egyre több olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren"

– mondja Ádám, aki azonnal törli az illetlen megkereséseket.

„Az első időkben szépen megköszöntem még ezeket az üzeneteket is, de mostanra már kissé zavaró, így csak a normális üzenetekre reagálok. Egyrészt nem vagyok kész egy új kapcsolatra, másrészt biztosan nem jöhetnek szóba nálam olyan lányok, akik a testükben látják az egyetlen értéküket" – szögezte le a TV2 sztárja.

Forrás: Instagram/Szabó Ádám

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.