Ha már búcsúznunk kell a nyártól, akkor legalább tegyük azt új vagy felfrissített frizurával. Mutatunk öt hajszínt, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.

Ha változtatnál a hajszíneden, akkor mindenképpen most érdemes kísérletezned, és az őszi paletta ragyogó színei közül választanod. Extravagáns, színes, klasszikus vagy hollywoodi csillogás? Mindenki megtalálja a kedvére valót!

Burgundi barna

Ha a vöröset túl merésznek találod, a barnát pedig unalmasnak, akkor ezt a színt neked találták ki. A burgundi barna alapja egy testes, sötét árnyalat, amelyet borvörös és lilás csillogással bolondítanak meg. Az eredmény: vibráló, szexi megjelenés.

Melír

Bizony, visszatért a kilencvenes évek divatja, a melír. JLo is azok közé a sztárok közé tartozik, akik az egykori trendet újraélesztették. A melír idén ősszel széles, határozott csíkokkal hódít.

Hamupipőke szőke

A hamupipőke-szőke árnyalatot a modern hercegnőknek találták ki. Ez a szín kissé sárgásabb, ezáltal sokkal természetesebb, mint a fehér- vagy platinaszőke. Egy dologra azonban nagyon kell vigyázni: ennél az árnyalatnál a színátmenetnek folytonosnak és elig észrevehetőnek kell lennie.

Glossing

Igaz, hogy a glossing nem egy hajszín, hanem egy kezelés, amivel valószínűtlenül csillogó lesz a frizura. Szőke haj esetében ezüst pingmentekkel, sötétebb árnyalatoknál világosabb színekkel bolondítják meg a fényezést.

Balerinaszőke

Ez most a vezető hajtrend, és alig van olyan híresség, aki ne próbálta volna. A rajongótábora pedig egyre csak nő! Az eredetileg világos- vagy középszőke hajvégeket lágy-rózsaszín árnyalattal kenik be. Tökéletes választás mindazoknak, akik nem szeretik a harsány színeket.