Így szabadult meg 20 kilótól Nyári Dia: elképesztő átalakulás

édesanya színésznő fogyás Nyári Dia sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő átalakuláson esett át a fiatal édesanya és újdonsült feleség, Nyári Dia. Az elmúlt egy évben több mint 20 kilótól szabadult meg, ami elmondása szerint csak úgy sikerült neki, hogy elhitette magával, hogy ő Hosszú Katinka, akinek mindennap edzenie kell. 

A színésznő és édesanya, Nyári Dia a héten megcsillogtatja főző tudását a Life TV-n futó Vacsorakirály című műsorban, ahol látványos fogyásának részleteiről is beszámol - írja az Origo.

„Más vagy a fotókon, mint pár évvel ezelőtt, csontosabb, karakteresebb az arcod" - jegyezte meg Demcsák Zsuzsa Diának.

„Húsz kiló az húsz kiló" - válaszolt a színésznő, akinek nagyon sok lemondás és kitartás kellett ahhoz, hogy eljusson idáig.

„A fogyás, és amin keresztülmész, az más embert csinál belőled. Annyit küzdöttem... én hedonista ember vagyok, imádok zabálni, nagyom szeretek inni, élvezni az életet. De azt mondtam, hogy stop. Csak úgy ment, hogy elhittem magamról, hogy Hosszú Katinka vagyok, és minden nap edzenem kell. Szakadó esőben is futottam.

Le tudom futni a félmaratont - ez volt az első célkitűzés. Át kellett kattannom, kicsit olyan lett, mint egy szerep" - mesélte Dia, aki azóta már kicsit lazábbra vette az iramot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.