Döbbenetes hírek láttak nemrég napvilágot Denise Richards és Brandi Glanville viszonyáról. 

A gyönyörű színésznő korábban egyszer már bevallotta, hogy volt egy leszbikus kalandja, akkor azonban nem árulta el, hogy kivel. Utalgatott arra, hogy egy kifejezetten híres és szép nőről van szó, akit bizonyára mindenki ismer, de ennél többet nem mondott el.  Most pedig ismét egy híres és szép nővel került Denise összefüggésbe, ám a dátumokból kiindulva nem ugyanarról a személyről van szó. 

Denise RichardsForrás: AFP

Ugyanis Brandi Glanville nemrégiben kitálalt, aki állítja, 2018. szeptember 18-án találkoztak a malibui Rande Gerber's Café Habana-ban Denise-szel, akivel ezt követően egy darabig titkos viszonyt tartottak fenn. Glanville azt is elárulta, hogy indult a kapcsolatuk: 

"Munka ügyben találkoztunk mi ketten és az ügynököm egy vacsora mellett. Az ügynökömnek azonban egy ponton távoznia kellett, így ketten maradtunk. Denise ekkor megállapította, hogy egész este a mellemet bámulta, és kérte, mutassam meg neki a mosdóban, ugyanis ő gondolkodik egy mellműtéten. Ezt követően bementünk a mosdóba, ahol levettem az ingem, Denise pedig egyszerűen a falnak nyomott és csókolózni kezdtünk. Bevallom, nem volt ellenemre a dolog" - mesélte Glanville a Mirrornak

Brandi GlanvilleForrás: Getty Images/Jason Kempin