Neil Patrick Harris színész család koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris a Today showban számolt be arról, hogy családjával együtt még márciusban átestek a koronavíruson. 

A világhírű színész, Neil Patrick Harris a napokban a Today show vendége volt, ahol elmesélte, hogy még a járvány kezdeti szakaszában, márciusban átesett családjával a koronavíruson.

„Nagyon korán megtörtént, még március végén. Nem akartam túlparázni ezt az egészet, aztán elvesztettem a szaglásomat és az ízérzékelésemet"

- mesélte a színész.

Harris végig azt érezte, mintha influenzás lenne. Az antitesteknek köszönhetően viszonylag hamar kigyógyultak a vírusból, de se neki, se a családja többi tagja számára nem volt egy kellemes folyamat - írja etonline.

A színész hozzátette, hogy ő már megtapasztalta, milyen koronavírusosnak lenni és ennek tudatában mindenkit arra kér, hogy ne vegyék félvállról a COVID-19-et, fordítsanak nagy figyelmet a védekezésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.