Egy jó ügy érdekében állt péknek állt Katalin hercegné és Vilmos herceg - Fotó

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
sütés jótékonyság pékség Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg midenre képesek, ha jótékonykodásról van szó, legutóbb bagelt sütöttek egy pékség megmentéséért.

Katalin és Vilmos szívügye a jótékonykodás, így ha mások segítéséről van szó, akkor nem ismernek lehetetlent. Legutóbb egy napjukba két helyet is belesűrítettek: először a London Bridge Jobcentre állásközvetítő szervezetet látogatták meg, majd a Brick Lane egyik pékségében sütögettek jótékonysági célból.

A hercegi pár bagelt sütött egy pékség megmentéséért Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Justin Tallis

A londoni szervezet főként a mozgáskorlátozottak és a mentális betegek számára próbál munkalehetőségeket teremteni. A hercegi pár a találkozó során nemcsak a vezetőséggel beszélgetett, hanem azokkal az álláskeresőkkel, akiknek a munkakeresési helyzetét nagyban megnehezítette a koronavírus.

Ezt követően a Brick Lane egyik pékségébe igyekeztek, ahol a vírus okozta nehézségek ellenére a pékség is részt vett a helyi közösség adományozásában. Látva a lelkes munkaerőt,

Katalin és Vilmos sem volt rest beállni a pult mögé: bagelt segítettek készíteni a pékekkel közösen.

Katalintól egyébként nem áll távol a konyhában való tevékenykedés, a gyermekeinek is gyakran készít finomságokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.