Katalin hercegné és Vilmos herceg midenre képesek, ha jótékonykodásról van szó, legutóbb bagelt sütöttek egy pékség megmentéséért.

Katalin és Vilmos szívügye a jótékonykodás, így ha mások segítéséről van szó, akkor nem ismernek lehetetlent. Legutóbb egy napjukba két helyet is belesűrítettek: először a London Bridge Jobcentre állásközvetítő szervezetet látogatták meg, majd a Brick Lane egyik pékségében sütögettek jótékonysági célból.

A hercegi pár bagelt sütött egy pékség megmentéséértForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Justin Tallis

A londoni szervezet főként a mozgáskorlátozottak és a mentális betegek számára próbál munkalehetőségeket teremteni. A hercegi pár a találkozó során nemcsak a vezetőséggel beszélgetett, hanem azokkal az álláskeresőkkel, akiknek a munkakeresési helyzetét nagyban megnehezítette a koronavírus.

Ezt követően a Brick Lane egyik  pékségébe igyekeztek, ahol a vírus okozta nehézségek ellenére a pékség is részt vett a helyi közösség adományozásában. Látva a lelkes munkaerőt, Katalin és Vilmos sem volt rest beállni a pult mögé: bagelt segítettek készíteni a pékekkel közösen. Katalintól egyébként nem áll távol a konyhában való tevékenykedés, a gyermekeinek is gyakran készít finomságokat.