Kasza Tibi: "Minden nap eszembe jut, hogy leszek újra szegény"

interjú videó Kasza Tibi nélkülözés koronavírus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi nemrég Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában vendégeskedett, ahol meglepő őszintességgel vallott gyerekkoráról, ami igencsak meghatározta azt, hogy milyen felnőtt vált belőle. 

Kasza Tibi Osváth Zsolt 1Kanapén című online műsorában mesélt a magánéletéről, arról, hogy miként élte meg kamaszkorában, hogy elvált szülők gyermekeként nélkülöznie kellett.

"Ha saját gyerekkoromra visszagondolok, persze rengeteg hajtóerő az a szegénység amiből mi jöttünk, de ugyanakkor azt is gondolom, hogy az összes felnőttkori szorongásom hátterében az a fajta bizonytalanság, nélkülözés, stabilitás hiánya áll, amit vittünk tovább magunkkal. Nekem a mai napig minden nap eszembe jut, hogy leszek újra szegény"

- kezdte Kasza Tibi.

Szó esett arról, hogy Tibi nagyon rosszul alszik, mióta a koronavírus felütötte a fejét. A pandémia kezdete óta összesen négyszer állt színpadon. Ez idő alatt a felesége, Darai Andi viszont új vállalkozásba kezdett, aminek nagyon örül az énekes, azt sem bánná, ha a jövőben Andi lenne a családfenntartó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.