Mindenkit sokkolt  a hír, amikor nyár közepén kiderült, hogy Weisz Fanni és férje, Hajmássy Péter útjai elválnak. Ahogy teltek a hetek úgy tűnt, hogy döntésük végleges, most mégis lehet rá esély, hogy a szerelmesek újra egymásra találjanak. 

Weisz Fanni még júliusban közölte közösségi oldalán, hogy férjével, Hajmásy Péterrel megromlott a házasságuk.

Weisz Fanni júliusban hozta nyilvánosságra, hogy férjével különválnak útjaikForrás: Facebook/Weisz Fanni

„Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen, jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.

Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott!

Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem sikerül" - írta akkor Fanni. 

A szakítás úgy tűnik, mégsem volt végleges, a Hot! magazin egyik olvasója ugyanis egy plázában látta Fannit és Petit kiskutyájuk, Szőlő társaságában. Egymás mellett, meghitten sétálgattak, bár látszott, hogy nem akarnak feltűnést kelteni, a hangulat közöttük nem olyan volt, mint, akik válni készülnek - írja a Blikk.

A hír hallattán felkeresték Fanni férjét, Petit, aki sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a látottakat.