Videóban üzent Meghan Markle és Harry herceg: rajongóikhoz szóltak - Videó

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
Times szavazás Meghan Markle videó befolyásos emberek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg videó formájában üzent a rajongóknak: arra buzdították az embereket, hogy november 3-án mindenképpen menjenek el szavazni. 

Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldog, mivel nagy megtiszteltetés érte őket: felkerültek a Times 100 legbefolyásosabb emberének listájára. Ennek fényében ki is használták a lehetőséget és videó formájában megszólították az embereket, akiket arra kértek, hogy november 3-án mindenképpen menjenek el szavazni.

A brit királyi családból kivált pár az elmúlt években rengeteg jótékonysági projekten dolgozott és több civil szervezetet is támogatnak. Meghan korábban, mikor még nem volt hercegné,

2016-ban nyíltan elmondta, hogy teljes mértékben elítéli Donald Trump politikáját. Erről most a videóban értelemszerűen nem beszélt, de nem véletlen, hogy buzdítja az embereket a szavazásra.

Harry a videóban kifejtette, hogy bár ő még idén nem szavazhat, mivel nem amerikai állampolgár, de ennek ellenére arra ösztönzi az embereket, hogy legyenek óvatosak médiafogyasztás szempontjából is. Bízik benne, hogy novemberben megmutatják az emberek, hogy mennyire gyűlölik a hazugságot és a mellébeszélést.

"Amikor választani megyünk, az értékeink cselekvéssé alakulnak, így lesz hangunk. A hangod az emlékeztető, hogy számítasz. Márpedig számítasz, és megérdemled, hogy meghallgassanak"

- hangsúlyozta a videóban Meghan Markle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.