A Sztárban sztár idei évadának egyetlen női zsűritagja, Köllő Babett viszonylag korán döntött úgy, hogy kés alá fekszik és megnagyobbítattja melleit. A színésznő őszintén elmondta, hogy miért szánta el magát a beavatkozásra.

Köllő Babett már egészen fiatalon hadilábon állt a testével és komoly testképzavarral küzdött. Arról eddig nem beszélt, hogy mellműtétjének hátterében is egy komoly lelkibetegség állt.

Köllő Babett komoly depresszió miatt döntött a mellplasztika mellettinstagram

„Balettosként reggeltől estig edzettünk, elképesztő kondíciót adott, gyakorlatilag az embernek nincs testzsírja, de ezzel együtt a legtöbb balerinának melle sem. Abban a közegben ez még nem volt annyira zavaró, bár tiniként láttam, hogy a többi lány körülöttem már sokkal formásabb volt, mint én. Amikor tényleg nagyon frusztrált a lapos mellem, az a Gór Nagy Mária Színitanoda idejére tehető. Sokkal szürkébbnek éreztem magam a világot jelentő deszkákon, féltem, hogy a tehetségemet nem tudom kamatoztatni a hiányosságaim miatt. Egyre jobban szorongtam, depressziós lettem" - mesélte a Borsnak Babett. 

A színésznő végül Pamla Anderson Barb Wire című filmjét látva döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

„Ez olyan 22-23 éves korom környékén volt, és egy percig nem bántam meg. Nem vagyok egy álszent típus, de a beavatkozás után felfigyeltek rám, ötször annyi munkám volt, mint előtte. Ebben az iparban nem mindig csak a tehetség számít, hanem a megjelenés is fontos" - mesélte a zsűritag.