Tolvai Reni egy népszerű rajzfilmfigura bőrébe bújt legújabb klipjében - Videó

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
hasonlóság videoklip Jessica Rabbit Roger nyúl a pácban Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új dallal köszöntötte rajongóit az elbűvölő énekesnő, Tolvai Reni, aki a videoklipben egy ismert rajzfilmfigura, Jessica Rabbit bőrébe bújt, aki a Roger nyúl a pácban című filmben vált ismertté.

Az aranytorkú énekesnő, Tolvai Reni legújabb slágere egy szerelmi háromszögről szól, amelyben egy nő két férfi között vívódik. Mindkét férfit más miatt szereti és úgy érzi, egyiket sem képes elengedni.

"Több barátom és köztük jómagam is kerültem már ilyen helyzetbe, amikor tinédzser voltam. Tudom, hogy sokan küzdenek hasonló helyzettel, így ez a dal most nekik szól"

- mesélte a Ripostnak az énekesnő.

A klipben egy rajzfilmfigura bőrébe bújt, akire kísértetiesen hasonlít Reni.

"Egy kedves rajongóm írta egyszer, hogy ahányszor meglát, mindig Jessica Rabbit jut az eszébe rólam a Roger nyúl a pácban című filmből. Így úgy döntöttem, a klip koncepcióját is Jessica fiktív előadói szerepe köré építem, akit amúgy imádok, mind a nőiességét, mind a mozgását egyaránt"

- mondta boldogan Reni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.