Dallos Bogi bevallotta, szeretne Puskás Peti felesége lenni

Forrás: Instagram/apuskaspeti -
Puskás Peti videó szerelem Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti talán maga sem számított ezekre a csodás sorokra, melyeket kedvese, Dallos Bogi olvasott fel neki. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Bogi és Peti egy sztárvetélkedő szereplői, melyben időnként rázós dolgok is történnek velük. Nemrég például Bogi sírásban tört ki a kamerák előtt, mert akkor tudta meg, hogy Peti összesen hány nővel feküdt le. A kellemetlen szituáció a nézőket és a kommentelőket is megrázta, sokan durva megjegyzéseket tettek a Beabers énekesére.

Forrás: Instagram/apuskaspeti

Most azonban Petiék megmutatták imádnivaló oldalukat, és azt, mennyire szeretik egymást. Bogi mindenki szeme láttára olvasta fel romantikus sorait élete párjának, amit egy kis csavarral Peti írt úgy, mintha Bogi írta volna és elárulta: szeretne a felesége lenni, szeretne kertes házat, kutyával, gyerekekkel, soha véget nem érő szerelemmel. Puskás Peti teljesen meghatódott, most pedig egy Instagram-posztban szedte össze az ezzel kapcsolatos gondolatait:

"Őszintén szólva, a rengeteg feszültsèg után, amit én a mindennapokban is nagyon nehezen élek meg és így nézve is nagyon megterhel, jól esik a szívemnek, hogy újra a szerelemé volt tegnap a főszerep és ismét kaphattunk egy kis szeletet abból, amiért jöttünk: egy örömökkel, érzelmekkel és az egymás iránti rajongással teli közös kalandot éljünk át. Szeretlek Dallos Bogi ! Remélem megvalósul minden közös álmunk!" - írja Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.