Várandóssága miatt kapott mocskolódó kommenteket Jaksity Kata

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
műsorvezető Jaksity Kata zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata közszereplő lévén nagyobb eséllyel van kitéve a  rendszeres online zaklatásnak. A műsorvezetőt többször is bántották, leginkább az anyaságát gyalázták. Sőt volt egy nő, aki huzamosabb ideig ostromolta bántó üzenetekkel a családját, valamint férjét szerelmével üldözte.

Jaksity a Best Magazinnak adott interjújában vallott őszintén arról miképp éli meg a közösségi médiában előforduló rosszindulatú megjegyzésekre.

„Sosem felejtem el, amikor a legnagyobb örömmel osztottam meg a harmadik várandóságom hírét, amire olyan mocskolódó kommenteket kaptam, hogy nem hittem a szememnek" - kezdte Kata, aki szerint a legfájóbb és legaljasabb bántás az,amikor valakit az anyaságban kérdőjeleznek meg ok nélkül.

„Mélységesen elítélem azt, ha egy nőt az anyaságában vagy a gyermekvállalással kapcsolatban bántanak" - majd hozzátette, hogy az évek alatt volt olyan nő, aki huzamosabb ideig zaklatta a családját.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

„Egy nő megállás nélkül szidott, hogy mit játszom a jó anyát, nem is vagyok jó ember, meg ne higgyem, hogy nekem vannak a legjobb gyermekeim"

Ezek az esetek megerősítették és megpróbált tanulni belőlük. Ennek köszönhetően ma már sokkal könnyebben túllép a rosszindulatú hozzászólásokon, ha pedig trágár üzeneteket kap azonnal törli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.