Körömreszelővel reszelik a fogaikat a tinik az új TokTok-őrületnek köszönhetően

kihívás Tiktok fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy új, veszélyes kihívás terjed a fiatalok körében a TikTokon. Ezúttal az számít menőnek, ha körömreszelővel igazítod ki a fogaid egyenetlenségeit.

Megszokhattuk, hogy állandóan újabb és újabb őrült kihívás üti fel a fejét a TikTokon, amit a fiatalok gondolkodás nélkül követnek. Most itt a legújabb, ami cseppet sem veszélytelen!

Elsőre nem is tűnik annyira bonyolultnak, csak egy körömreszelő szükséges, amivel egyszerűen elkezdjük reszelni a fogainkat ott, ahol picit kilógnak, egyenetlenek - írta az Insider.

Ismét veszélyes kihívás terjed a TikTokon. Forrás: AFP/Manjunath Kiran

Ugyanolyan, mintha a körmünket csiszolgatnánk. Majdnem! Ugyanis a fogorvosok arra figyelmeztetnek, hogy ez azért veszélyes, mert ha túlreszeljük a fogakat, azok nem fognak visszanőni, mint a köröm. Így maradandó károkat okozhatunk, amit csak a szakértők tudnak kijavítani, ha egyáltalán ki tudnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.