Tiszta anyja! Így vonult végig Kate Moss lánya először a kifutón - Fotó

Kate Moss modell divatbemutató Lila Moss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss lánya, a 18 éves Lila Moss éppen úgy néz ki, mint anyukája ennyi idősen. Ez a divatszakmának is feltűnt, a modell most debütált a kifutón.

A legendás szupermodell lánya éppen ugyanolyan gyönyörű, mint az édesanyja. Most hogy betöltötte a 18. életévét, Kate Moss elérkezettnek látta az időt, hogy kifutóra engedje Lila-t az olasz a Miu Miu márka égisze alatt.

Kate Moss-t 14 évesen fedezték fel, de ő is már 18 volt, amikor először vonult végig Dolce&Gabbana bemutatóján '92-ben. Hűvös és magabiztos volt, akárcsak most Lila. Úgy tudni, a szupermodell határozottan egyengeti lánya modellkarrierjét, csiszolgat a stílusán, és bemutatja őt a megfelelő embereknek – írta a Mirror.

"Lila mindenhova elmegy, ahová Kate is, és megismerkedik a divatvilág és a showbusiness legfontosabb és legbefolyásosabb embereivel" – kotyogta ki egy ismerősük.
Egy másik barát szerint Lila borzasztóan magabiztos, és értelmes lány, bárkivel képes szót érteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.