Ismét újraélesztésre buzdítanak a Valami Amerika sztárjai: középpontban a defibrillátor - Videó

szívmegállás videó újraélesztés defibrillátor Valami Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baláék visszatértek, és Győrfi Pál segítségével megmutatják, hogyan kell használni ezt az életmentő készüléket. Túszejtés, kommandósok és egy defibrillátor – a Valami Amerika szereplői ezúttal is a tőlük megszokott lazasággal és poénokkal segítenek nekünk az újraélesztési ismeretek elsajátításában.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő program célja, hogy tovább javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, és minél több ember tudjon róla, hogy rendelkezésre állnak nyilvánosan elérhető defibrillátorok, használatuk pedig laikusok számára is egyszerű, így nincs mitől félnünk.

A videóban nemcsak a Valami Amerika sztárjai, de Győrfi Pál is szerepel, aki elmondja, mit kell csinálni, hogy a filmben szereplő rendőr túlélje a szívmegállást. A sztori végén szerencsére az eszméletlen rendőr, akit Scherer Péter alakít, a defibrillátor szakszerű használatának köszönhetően magához tér.

Magyarországon naponta hetvenen halnak meg hirtelen szívhalálban. Merj cselekedni, hogy ez megváltozzon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.