Berki Krisztiánéknak nem jön össze a baba, pedig próbálkoznak

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
baba Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három gyereket szeretne Mazsitól Berki Krisztián, már neki is kezdtek a babaprojectnek, csakhogy kedvesének eddig nem sikerült teherbe esnie. Egyelőre nem tudják az okát.

Úgy tűnik, Berki Krisztián teljesen megváltozott Mazsi mellett, újabban nem fél felvállalni érzékeny oldalát sem. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban édesanyjával való kapcsolata mellett arról is beszélt, már rajta vannak Mazsival a babaprojecten, de valamiért még nem jött össze.

Berki Krisztián három gyereket szeretne Mazsitól. Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Krisztián bevallotta, korábban szteroid injekciókkal lőtte magát a testépítés miatt, akkor nagyon leesett a libidója, egyáltalán nem kívánta a szexet. Ezzel a szerrel azonban felhagyott, és már nincs ilyen gondja.
„...amikor fellobban bennem a tűz, akkor hazatelefonálok, hogy kicsikém, harminc perced van, mire hazaérek"

De vajon akkor miért nem jön össze a baba? – tette fel a kérdést Hajdú a műsorban.
„Nem tudom, miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem" – válaszolt a műsorvezető kérdésére Berki.
Arról is őszintén mesélt, három gyereket szeretne Mazsitól, bár ő beérné kettővel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.