Kiderült, hogy felesége melyik tulajdonságától mászik falra Kucsera Gábor - Videó

rossz tulajdonság Tápai Szabina videó Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor meglepő őszinteséggel árulta el, hogy a felesége, Tápai Szabina mivel tudja igazán kihozni a sodrából. 

A világbajnok magyar kajakozó, Kucsera Gábor Kis Csabával és Meggyes Dáviddal indított közösen Youtbe-csatornát, amelynek legfrissebb adásában párjaik rossz tulajdonságaikról rántották le a leplet.

A kétgyermekes édesapa váratlan őszinteséggel vallott arról, hogy felesége, Tápai Szabina számos jó tulajdonság mellett mivel tudja a leginkább felidegesíteni őt.

"Szabiban szeretem, hogy a jéghegy csúcsán is megél, talpraesett nő, kiáll az igazáért. Amit elhatároz, azt megcsinálja. Házias, nőies és jó anyuka.

Amit nem szeretek benne és amitől a falra tudok mászni, hogy az utolsó szó csak az övé lehet. Amikor mondod neki, hogy: "Figyelj, légyszíves ne, nem akarok veszekedni" és így áll és mondja. Akkor az van, hogy úristen. Nem tudja elengedni, és általában amikor én lefekszem aludni, akkor szeretné mindig megbeszélni"

- mondta Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.