Ez az egyik legnépszerűbb program a koronavírus idején hazánkban

Forrás: shutterstock.com -
borturizmus program koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel eddig sosem látott népszerűségnek örvend a hazai borturizmus. A magánszüret, a borkóstolások olyan programok, amit a legbiztonságosabbnak tartanak a magyarok.

A koronavírus miatt idén ősszel még nagyobb az érdeklődés a hazai vidéki turizmus iránt, különösen a borvidékek népszerűek. A tavalyihoz képest most másfélszeresére nőtt a borturizmus népszerűsége. Mindezt az internetes keresések alapján állapították meg – írta a Magyar Nemzet.

A fotó illusztráció. Forrás: shutterstock.com

A 18-29 éves korosztály, azon belül is főként a magasabb iskolai végzettségűek és a fővárosban illetve megyeszékhelyeken élők, érdeklődnek leginkább a szüretek, borkóstolók, borászatok iránt.

A közösségi oldalakon történő élménybeszámolók elemzése alapján a Balaton és Badacsony környéke lett divatos. Úgy tűnik, a termelői piacok látogatása, a magánszüretek, a kirándulások járványkompatibilis programoknak számítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.