A kamerák előtt fedte fel perverz titkát a magyar énekes

Forrás: MTI/Komka Péter -
Szexrobot Bebe pikáns
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV kamerái előtt beszélt perverziójáról Abebe Dániel Bebe.

Abebe Dániel arról beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt, amikor már régóta a szinglik táborát erősítette, elgondolkodott azon, hogy vesz magának egy szexrobotot.

„Nincs, mert nagyon sokba kerül. Három és fél millió körül már belső vázzal rendelkezik, rendes csontváza van fémből, fűthető és hűthető. Tehát amit csak akarsz! A mostani modellek ráadásul már beszélnek is. Mesterséges intelligenciával rendelkeznek és tanulnak"

Balassagyarmat, 2016. november 11. Abebe Dániel, művésznevén Bebe, a Back II Black együttes egykori énekese a Megafon FM rádió nyitórendezvényén a balassagyarmati Art Caféban 2016. november 11-én. Az új helyi rádióadó november 16-án kezdi meg sugárzását Balassagyarmaton és 40 kilométeres körzetében. MTI Fotó: Komka Péter Forrás: MTI/Komka Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.