Ördög Nóra élete maga az álom. Férjével, Nánási Pállal már tíz éve élnek boldog házasságban, van két gyermekük, Nóri karrierje és sikere pedig töretlen. A műsorvezető most elmondta, terveznek-e harmadik babát.

Ördög Nóra a Hot! magazinnak mesélt magánéletéről.

"Nekem van egy öcsém, Pali viszont egyke, aki különösen szoros szimbiózisban élt a szüleivel. Számára az unokatestvérek jelentették azt, amit nekem a tesóm. Sokat beszélgettük erről, mert szerettem volna, hogy a születendő gyermekünknek testvére is legyen. Azután az élet megoldotta, hiszen az első terhességemet megelőző nehézségek után Venci viszonylag gyorsan becsöppent az életünkbe."

Ördög Nóra, Nánási PálForrás: Ördög Nóra/Instagram

Nóra azt is elárulta, tervezike, hogy vállalnak egy harmadik babát.

Jelen pillanatban nem tervezünk több gyereket. Így is rendkívül törékeny az egyensúly, ami a munkánk és a családunk között megteremtettünk, butaság lenne kockáztatni ezt a balanszot. Most kerek az életünk, az idő telik, és nem biztos, hogy 40 felett bevállalnék egy harmadik babát. Ráadásul a Miciért folytatott küzdelem lelkileg megviselt. Ha elhatároznánk magunkat és nem sikerülne, biztosan rosszul viselnénk. Nincs bennem hiányérzet, úgy gondolom, ezt nekünk el kell engedni.