Egy gyermek születése egy valóságos csoda, ami mindkét szülő életét fenekestül felforgatja és csordultig tölti szeretettel és boldogsággal. Bár a nők azok, akik elsőként megtapasztalják, milyen érzés egy másik emberért is felelősséggel lenni és odaadóan vigyázni rá, a születést követő pillanatokban szerencsére az édesapáknak is lehetősége van arra, hogy az újszülött gyermeket a karjukba véve átéljék a megismételhetetlen és felbecsülhetetlen pillanatot. 

Ha egy gyermek születésére gondolunk, többségében az a pillanat jut az eszünkbe, amikor a születést követő percekben a babát az édesanya mellkasára helyezik, ami valóban egy felfoghatatlan és boldogsággal teli pillanat. 

Szerencsére ma már nemcsak az édesanyáknak, hanem az édesapáknak is lehetősége van arra, hogy az újszülött gyermeküket a karjukban tartsák és a születést követő első percekben kizárva az egész világot a kisbabával összefonódva átéljék az egyszeri és megismételhetetlen pillanatot.

Kattints a képre és lapozd végig a galériánkat, amelyben megható és elképesztően meghitt születés utáni apa-gyermek pillanatoknak lehetsz szemtanúja.

Forrás: Simply Joyful Moments Photography