Fontos dologra hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Dér Heni: "egy idő után telítődik az ember és nehezen lép túl lelkileg"

Forrás: Dér Heni / Instagram -
fotó abúzus Dér Heni kommentek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő, Dér Heni az utóbbi időben egyre több negatív kommentet kapott a közösségi oldalain, amiután úgy határozott, hogy megszünteti a kommentelési lehetőséget a bejegyzései alatt.  Ezzel kapcsolatban most egy fontos dologra hívta fel a figyelmet. 

Az énekesnő, Dér Heni hősiesen állja a sarat a negatív véleményekkel kapcsolatban, bár úgy érzi, van egy határ, amit az utóbbi időben néhány követőjének sikerült átlépni. Ezek az esetek ösztönözték arra, hogy nyilvánosan felszólaljon az üggyel kapcsolatban.

"Az elmúlt évben lettem figyelmes arra, hogy az internetes kommentelők egyre gátlástalanabbul és rosszindulatúbban támadnak engem és minden más kollégámat az internetes felületeken.. Lassan 2 évtizedes pályafutásom idején megtanultam, hogyan kell elengedni illetve reagálni a negatív kommentekre.. Viszont az utóbbi időben azt érzem, sok esetben nem lehet kivédeni a gyűlöletkeltő kommenteket..

Letiltottam, elengedtem, továbbléptem egy részén, de egy idő után telítődik az ember és nehezen lép túl lelkileg.. Igen, közszereplő vagyok, de nagyon fontos, hogy én is ember..: a dögölj meg, kurva anyád és megérdemelted, hogy megdöglött a kutyád/gyereked mögött nagyon mély érzelmi sebek tépődhetnek fel, amit senki sem érdemel!! Még én sem!!!

Ezért gondolkodj, mielőtt kommentelsz!!! Kérlek!!" - olvasható Heni oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.