Néhány héttel ezelőtt a nemzet csótányához, Nagy Feróhoz és családjához is elért a koronavírus. Most kiderül, hogyan sikerült átvészelniük a karantén időszakot és milyen tüneteket produkáltak a feleségével.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Beatrice frontembere, Nagy Feró néhány héttel ezelőtt joggal pánikolhatott, hiszen ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal

Nagy Feró énekes, a Beatrice rockegyüttes frontembere és felesége is elkapta a koronavírustForrás: MTI/Mohai Balázs

"Nem volt lázam, de annyira gyengének éreztem magam, hogy egyfolytában csak arra vágytam, hogy az ágyban feküdjek. Már komolyan kezdtem aggódni, hogy mi a bajom, amikor a szűrésen kiderült, hogy koronás vagyok. Hála istennek csak ez volt a baj, már azt hittem, valami komoly! A feleségem is elkapta, így ketten együtt mentünk végig ezen az úton. Őt szerintem jobban megviselte, nehezebben jött ki a betegségből" - nyilatkozta a Borsnak Feró.

A rocker három hete már tünetmentes, ennek ellenére is érzi még a koronavírus utóhatásait.

"Nekem az ólmos fáradtságon kívül más bajom nemigen volt, de persze az is bőven elég. Bár három hete gyógyult vagyok, még mindig érzem néha, hogy nehéz a levegővétel, hamarabb kifulladok, gyorsabban fáradok, mint régen. Remélem, hamarosan ezek a tünetek is elmúlnak, mert sok dolgom van" - mesélte a rocker.

Feró számára nem is a karantén volt a legnehezebb, hanem az, hogy az idő alatt nem láthatta az unokáit.

"Ellenem a vírusnak esélye sem volt, egy percig sem aggódtam amiatt, hogy komolyabb bajom eshet. Komolyan mondom, az unokáim hiánya jobban megviselt, mint a pihenéstől sem múló fáradtság. Talán miattuk gyógyultunk fel ilyen hamar" - mondta a Beatrice frontembere.