Felismered? Így él most a Vadangyal szívtiprója

Forrás: ZUMA Press/© 2005 by GDA/D60 -
Vadangyal sorozat Facundo Arana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően jól néz ki a 48 éves színész, Facundo Arana. Magyarországon leginkább az 1998-ban készült Vad angyal című szappanoperából ismerhetjük, melyben a főszereplőt Ivo Di Carlót alakította. Napjainkban így él most.

Arana magánélete a legjobban alakult, ugyanis 2007-ben ismerte meg legnagyobb szerelmét, Maria Susinit, az argentin modellt és műsorvezetőt. Kis idő múlva egymásba habarodtak, és egy évvel később meg is született az első gyermekük, India. Őt pedig egy ikerpár követte, Yaco és Moro, akik 2009-ben jöttek a világra. A pár jeleneg is Argentínában él.

Forrás: ZUMA Press/© 2005 by GDA/D60

2012-ben pedig örök hűséget fogadtak egymásnak, a színész pedig tudta, hogy egyszer Maria lesz a felesége.

„Amikor negyvenévesen megnősülsz, ám ezt megelőzőleg már öt évet leéltetek együtt, ráadásul gyerekeitek is vannak, akkor már nem lőhetsz mellé a házassággal. Ez az oka, amiért örök hűséget és szerelmet fogadtam neki annak idején."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.