Igazi domina: vadóc oldalát mutatta meg Polgár Tünde

Forrás: Polgár Tünde/Instagram -
fotózás domina Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tündét egy igazán konzervatív üzletasszonyként ismerte meg az ország. Ám Tünde most mindenkit ledöbbentett, amikor egy igazán vadóc fotósorozat kedvéért teljesen átváltozott.

„Mindannyian nagyon élveztük a fotózást, főleg Árpi, aki végre láthatott dominaszettben. Viccet félretéve, egyébként tényleg nagyon jó volt kilépni a komfortzónámból, s az, hogy levethettem magamról az üzletasszony hacukát. Bár vallom, nem a ruha teszi az embert, hisz én magam is pontosan ugyanolyan nő, feleség, édesanya vagyok latexben vagy szaggatott farmerben, mint koktélruhában, mégis jó volt egy másik oldalamat, oldalunkat is megmutatni" - nyilatkozta a Borsnak.

Forrás: Polgár Tünde/Instagram

„Minden modell előtt megemelem a kalapomat. A forgatás után olyan izmaim is megfájdultak, amelyek létezéséről még csak nem is tudtam. Elképesztően kemény volt több órán keresztül pózolni a magas sarkúban, de a képeket elnézve azt hiszem, minden erőfeszítést megért a fotózás, mert a végeredmény önmagáért beszél" - vélekedett Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.