Győrfi Pál meglepő dolgot árult el a fiáról, Daniról

Forrás: Magyarország Kormánya/Facebook -
Győrfi Pál Győrfi Dani apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon büszke Győrfi Pál a fiára a Dancing with the Stars-ban nyújtott alakításáért. A mentős elárulta, Dani néha bizony túlzottan is maximalista.

Hihetetlen alakítást nyújtott a Dancing with the Stars legutóbbi show-jában Győrfi Dani, aki azért térhetett vissza a műsorba, mert Marsi Anikó és Osvárt Andrea elkapta a koronavírust.

A zsűrit is meglepte Dani alakítása Jim Carrey-ként a zöld maszkban, és természetesen édesapja, Győrfi Pál is nagyon büszke rá.

Győrfi Pál nagyon büszke fiára. Forrás: Magyarország Kormánya/Facebook

„Dani, amióta a felnőttek korosztályába tartozik, nagyon, talán néha túlzottan is maximalista önmagával szemben. Ez azt jelenti például, hogy anélkül, hogy bárki parancsot adna erre, hajnali 4-re felhúzza az óráját és késő estig dolgozik a számítógépén. Mindig hittel, örömmel és elszántan alkot és most a táncban is ezt látom rajta"

– mesélte a mentősök szóvivője a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.