Komoly dolgot tagadott meg a királyi család Harry hercegtől

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első világháborús hősi halottakról szeretett volna megemlékezni Harry herceg, és koszorút küldeni a távolból. Csakhogy a királyi család ezt megtagadta tőle.

Nem szűnik a feszültség a királyi család és Harry hercegék között. Úgy tűnik, nem tudták még mindig megemészteni a kiválásukat és az elköltözésüket. A helyzet azonban kezd eldurvulni.

Harry hercegnek nem engedték, hogy koszorúval emlékezzen a hősi halottakra. Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Harry herceg ugyanis szeretett volna a távolból is megemlékezni első világháború hősi halottakról a november 11-i emléknapon. Hogy elhelyezzenek a nevében egy koszorút, felvette a kapcsolatot a Buckingham-palotával. Ám a család ezt a kérését határozottan elutasította - írja a The Sun. Hogy mivel indokolták, azt egyelőre nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.