Ismét felháborodást keltett Harry és Meghan: ezért támadják őket

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
Meghan Markle támadás november 11. nyilvánosság megemlékezés Fegyverszünet napja Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg ismét kihúzta a gyufát a rajongóknál, akik úgy gondolják, minden lépésükből reklámot csinál a brit királyi családból kivált pár. Legutóbb a Fegyverszünet Napján tett megemlékezésükkel csapták ki a biztosítékot. 

November 11. a Fegyverszünet napja, hiszen 1918. november 11-én írták alá az első világháborút lezáró compiègne-i fegyverszüneti egyezményt.

A megemlékezés alkalmából Meghan és Harry tiszteletét tette a Los Angeles-i Nemzetközi Temetőben, ahova virágot vittek két katona sírjához. Közülök az egyik az Ausztrál Királyi Légierőnél, a másik a Kanadai Királyi Tűzérségnél szolgált.

Ismét támadják a brit királyi családból kivált párt Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

A temetőben tett látogatásról fotók is készültek, amelyek sokaknál kiverték a biztosítékot, azzal gyanúsítva a volt királyi párt, hogy minden tettükből képesek reklámot, sajtóanyagot csinálni - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.