Videó a furcsa pillanatokról: nagyon különösen viselkedett Curtis a Sztárban sztár döntőjében

Szabó Ádám TV2 Sztárban sztár videó rapper Curtis Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt nem jelent meg a Sztárban sztár vasárnapi élő adásában, múlt héten viszont felhőtlenül jól érezte magát a döntő adásban a népszerű rapper, Curtis. Kissé hullámzó viselkedéséről felvétel is készült. 

Sokakat megbotránkozatott a hír, amikor kiderült, hogy Curtis nem vesz részt a Sztárban sztár hetedik évadának elődöntőjében. Azóta a rapper megmagyarázta a hiányzást és a múlt vasárnapi döntőben élő adásban kért bocsánatot.

A múlt heti adást nagyon élvezte a rapper, több alkalommal ugrált a páholyban, azonban előfordult az is, hogy míg mások felállva tapsoltak, addig ő csendben ült és meredt maga elé.

A győztes kihirdetésének pillanatában teljesen elveszítette a fejét és a kamera elé ugrott, aminek következtében a nézők lemaradtak arról a momentumról, amikor Tóth Andi gratulált a győztes Szabó Ádámnak.

A Ripost által készített felvételen jól látszik, hogy a Sztárban sztár fináléjában kissé labilis volt Curtis viselkedése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.