Megható vallomással ünnepel Pribelszki Norbi: "Legyen még minimum 70 évünk együtt"

házasság Pribelszki Norbert szerelem évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pribelszki Norbi és Maja két évvel ezelőtt jöttek össze. A zenész korábban elmondta, kapcsolatuk barátságnak indult, de mindent elsöprő szerelem lett a vége.

Norbi és Maja két évvel ezelőtt nyáron találkoztak. A rapper akkoriban rossz lelkiállapotban volt, éjjel-nappal bulizott, Maja pedig ezekben a nehéz hetekben is mellette volt. Kezdetben jó barátok voltak, majd összeköltöztek, és mindketten rájöttek: ez sokkal több, mint baráti kapcsolat.

A szerelmesek azóta összeházasodtak, és együtt szövögetik jövőbeli terveiket. Norbi Instagram-oldalán is közzétett egy szerelmi vallomást második évfordulójuk alkalmából:

"Eltelt 2 év mióta kimondtuk, hogy együtt vagyunk. Sok minden történt azóta, megkértem a kezed, összeházasodtunk, utazgattunk, stb. Voltak viták is, hullámvölgyek, amik csak megerősítették azt a leírhatatlan kapcsot, ami köztünk van. Mellettem voltál/vagy mindig, ha jönnek a nehézségek, fogod a kezem és támogatsz (persze ha olyat csinálok, amit nem szeretsz, addig mondod míg nem csinálom, de ez így van rendjén, kellenek a kompromisszumok).

Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy mellém rakott téged. Nélküled nem lehetnék az, aki vagyok és lenni akarok! Köszönöm az eddigi 2évet, és legyen még vagy minimum 70 évünk együtt! Teljesüljön minden álmunk, valósítsunk meg mindent, amit csak akarunk, építsünk birodalmat, legyen 2 szép gyerekünk

(tudom te 3-at akarsz, úgyhogy ha 3 lesz, maradhat nyugi). Nagyon szeretlek Babám! Boldog 2. évfordulót!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.