Erre nem számítottak: így reagált Hódi Pamela kislánya édesanyja terhességére

Forrás: Hódi Pamela, Instagram -
Hódi Pamela terhesség Berki Natasa Zselyke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela második babáját várja, ám cseppet sem indult könnyen a terhessége, hiszen szinte azzal egy időben tudta meg, hogy koronavírusos. A sztár arról is mesélt, lánya, Berki Nati hogyan éli meg, hogy kistesója lesz.

Egyszerre volt nagy az öröm és az ijedtség Hódi Pameláéknál, ugyanis először a terhességi tesztje lett pozitív, majd a Covid-tesztje.

„Nem volt túl vidám, pedig hát örültünk a babának, de a pozitív Covid-teszttel nem számoltunk. Amikor annak megérkezett e-mailben az eredménye, mondtam Bencének, hogy tudatosan járjunk el, ha esetleg terhes vagyok, csináljunk tesztet. Így fél órán belül lett két pozitív tesztem" – mesélte az egyik tévécsatorna reggeli műsorában.

Hódi Pamela második babáját várja. Forrás: Hódi Pamela, Instagram

Pamela azt is elárulta, szerencsére kislánya Nati iszonyúan örül a kistesónak.

„Tünemény. Én álmaimban nem gondoltam, hogy ennyire boldog lesz és tényleg mi Bencével azt érezzük, hogy most jelenleg a legboldogabb kislány, amiért kistesója lesz. Tegnap este is, amikor elaltattam, mondtam neki, hogy majd külön szobájuk lesz, erre ő, hogy nem, nem, ő a kistesójával fog aludni. Állandóan jön, hogy anya a pocakod, és felnyúl a ruhám alá, simogatja a hasamat, puszilgatja."

Az anyuka nagyon ügyel arra, hogy semmiképp se érezze majd a kislány, hogy ő a háttérbe szorul a baba miatt.
„Mi nagyon tudatosan építjük Natiban ezt a kistesókérdést, nagyon sokszor mondjuk neki, hogy majd mennyit kell segítenie, hogy ott lesz mellette, neki kell majd rá vigyázni, és hogy együtt miket fogunk csinálni. Hogy Bence elmegy a kicsivel sétálni, addig mi Natival elmegyünk csajoskodni. Nagyon odafigyelek, hogy ne sérüljön, és jó úton haladunk" – mesélte Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.