Távoznia kellett a Dancing with the Stars-ból Horváth Tamásnak, miután elájult a próbán, és komoly fejsérülést szenvedett. A történtekről felröppentek különböző pletykák, de az énekes most tisztázta a dolgokat.

Nagyon megviselte Horváth Tamást, hogy így kellett távoznia a Dancing with the Stars-ból. Az énekes ugyanis annyira kimerült, hogy az egyik próbán elájult. Az esés következtében pedig beütötte a fejét. Az orvos két hetes szigorú pihenőre ítélte.

Felröppentek olyan pletykák, hogy a távozás hátterében az is áll, hogy Tamásnak sok konfliktusa volt táncpartnerével, Sipos Viktóriával, mert az énekes felesége féltékeny volt. A sztár most egy hosszú posztban öntött tiszta vizet a pohárba.

Horváth Tamás tisztázta, miért is adta fel a versenyt.Forrás: TV2

A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást... elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen.Annyira naiv voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma. A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam... Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben... Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot... " - írta Tamás az Instagramon.