A járványhelyzet a világhírű énekesnőre sem volt jó hatással, újra inni kezdett

Miley Cyrus alkoholizmus énekesnő koronavírus kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron még attól volt hangos a sajtó, hogy a világhírű énekesnő, Miley Cyrus fél éve józan és egy korty alkoholt sem iszik. A koronavírus és az ebből adódó kilátástalan körülmények azonban nem voltak rá jó hatással és úgy tűnik, nem bírta tovább pia nélkül. 

Az énekesővel rengeteg változás történt, az évek alatt csúnyán megerőltette a hangszálait, hiszen 12 éves kora óta turnézik,ezért egy sürgős hangszálműtétre volt szüksége, a beavatkozás miatt azonban le kellett mondania az alkoholról, amely annyira jól sikerült, hogy végleg letette a poharat, ezzel együtt pedig a kábítószereknek is búcsút intett.

Legalábbis egy jó darabig igen, de a járványhelyzet felerősítette benne a gyenge énjét, aki nem bírt tovább ellenállni korábbi függőségének.

Cyrus egy interjúban mesélte el őszintén, hogy újra alkoholhoz nyújt, de nem akar visszaesni, ezért próbál erős maradni és mindent megtenni azért, hogy újra kilábaljon ebből a rossz időszakból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.