Somló Tamás özvegye: Négy év után is elviselhetetlen az énekes hiánya

Forrás: FEm3 -
Gyöngyvér Somló Tamás özvegy emlék elengedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekes, Somló Tamás négy évvel ezelőtt távozott az élők sorából. Halálát szerettei a mai napig nem tudták feldolgozni. 

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér számára nagyon hosszú és fájdalmas volt az elmúlt négy év, de próbál továbblépni és csak a jövőbe tekinteni - írja a Blikk.

"Amikor Tomi elhunyt, hosszú ideig sokkban voltam. Ez az erős fájdalom aztán az idő előrehaladtával csitult, körbenőtte az élet. Megfogalmaztam magamnak, hogy képtelenség egy ekkora teherrel együtt élni huzamosan, mert egyszerűen beleroskad az ember"

- nyilatkozta a Hot! magazinnak az özvegy.

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, nem keres olyan férfit, mint a néhai férje Forrás: FEm3

Gyöngyvér az elmúlt időszakban arra összpontosított, hogy boldogságban, kiegyensúlyozottan legyen képes továbbélni az életét.

"Nem vágyom Tomi hasonmására, pótlékára. Nemcsak azért, mert ez lehetetlen lenne, hanem ezt a partneremmel sem tehetem meg. Ő egy magas mérce, de nem vonok párhuzamot. Éppen az adja meg a szabadságot, hogy ezt el tudom engedni.

A vele töltött éveim megmásíthatatlanok, az emlékeim kitörölhetetlenek, ezek tények, megtörtént dolgok, de a múltban vannak, és ott kell őket tartani"

- mondta Gyöngyvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.