Ezzel a csodaszerrel a legcsúnyább zsírfoltokat is eltüntetheted a ruhádból

zsír trükk háztartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezreket költöttél már mosószerekre és sokszor a legjobb folttisztítók sem szedik ki a ruhádba ivodott zsírfoltokat? A megoldás pedig ott lebegett a szemed előtt. Próbáld ki a hagyományos étkezési keményítőt.

Sokkal többet tud, mint az ételek sűrítése. Nemes egyszerűséggel kiszippantja a zsírfoltokat a ruhákból és a szőnyegekből. Egyrészt természetes, finom súrolószerként működik, másrészt pedig óriási a nedvszívő képessége. Plusz jó hír, hogy nem csak a friss foltokat képes eltüntetni, hanem akár a régi, beszáradt foltokat, sőt, a besárgult izzadságfoltokkal is könnyedén elbánik - írja a Ripost.

Forrás: Shutterstock

Keverj össze egy kis étkezési keményítőt vízzel, amíg egy krémes pasztát nem kapsz. Kend a foltra, és hagyd rajta pihenni egész éjjel. Majd másnap a megszáradt kencét távolítds el a ruháról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.